Proffs på sanering & avloppsrensning med erfarenhet

Arbetslogistik AB startades 2006 av far och son Michael och Johan Skagerström och är ett familjeföretag. ALAB, som företaget kallas till vardags är redan en ledande aktör inom de områden där vi bedriver verksamhet. Genom åren har vi samlat på oss massor av erfarenhet och viktig kompetens. Vi har utvecklat våra arbetsmetoder och tillvägagångssätt. Vi har haft äran att samarbeta med stora kunder från olika branscher. I många fall är det återkommande kunder som vi samarbetar med och vårt mål är att göra kunderna nöjda och glada så att de återkommer till oss när de är i behov av sanering och avloppsrensning. Vi är ett företag med många kompetenser och ser till möjligheterna snarare än till begränsningarna. Som vi brukar säga, “allt är möjligt!“. Vi satsar ständigt på att utbilda våra anställda och försöker i största utsträckning använda den senaste tekniken för att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi gör mer än bara jobbet; vi gör det bra och vi finns alltid där för våra kunder! 

Genom åren har vi haft äran att samarbeta med många återkommande storföretag, föreningar och privatpersoner och alla har var alltid varit nöjda. Och så ska vi fortsätta ha det! En nöjd kund är en bra kund. Kvalitet, noggrannhet och ett trevligt bemötande är A & O för oss.

Kunderna

Nedan kan du läsa mer om ett urval av arbeten vi utfört åt våra kunder.

SL - Storstockholms lokaltrafik

SL samarbetar med Arbetslogistik AB (ALAB) för att bli av med fågelproblemen i kollektivtrafiken och på sina anläggningar. Idag sanerar vi fågelträck åt SL i deras tunnelbanestationer, på spår och i stationshallar. Vi arbetar även förebyggande mot fåglarna genom användning av galvade nät i tak för att inte fåglarnas kunna landa samt andra lösningar så som piggar m.m. Arbetet utförs oftast nattetid för att inte störa kollektivtrafikens resenärer eller SL’s anställda.
SL:s hemsida

Postat: 2014-04-09

Bravida Sverige AB

ALAB är en del Bravidas tillsyns-, skötsels- och underhållningsprogram där vi främst hjälper dem att sanera kabel i olika miljöer. Vi är stolta över att vara en del av detta då Bravida Sverige AB, som ledande inom sitt område, har höga krav på kvalitet,  precis som vi på ALAB. Så här motiverar Bravida själva på sin hemsida:

"Med kontinuerlig tillsyn och skötsel ökar en installations livslängd och de löpande driftskostanderna minskas samtidigt som kunden försäkrar sig om att de olika komponenterna upprätthåller rätt funktion och att driften optimeras."
Bravidas hemsida

Postat: 2014-04-02

Goodtech

Dagens järnvägssystem är komplexa och håller en hög teknisk nivå och utbyggnader sker med trafiken i drift. Goodtech samarbetar med Arbetslogistik AB för byte av lysrör, armaturer, dragning av kabel i tunnlar och på spår men främst med sanering av fågelträck. Bilderna nedan är från arbete utfört i Vårby gård, Hallunda och Mariatorgets tunnelbanestationer. Vi arbetar, som på många andra av våra jobb, nattetid för att minimera påverkan på tredje part. Såhär skriver de själva om sitt underhållsarbete, som ALAB är en del i:

"Vi har mångårig erfarenhet av service och underhåll från våra underhållskontrakt med bland SL och Trafikverket. I Stockholm har vi en underhållsgrupp som dagligen utför underhållsarbeten i den intensivaste järnvägstrafik vi har i Sverige – Stockholms tunnelbana."

Goodtechs hemsida

Postat: 2014-04-03

Grontmij

Grontmij AB väljer Arbetslogistik AB – ALAB – för sanering av sina anläggningar.

Grontmijs hemsida

Postat: 2014-04-01

MTR Stockholm

MTR Stockholm samarbetar med Arbetslogistik AB för att skapa en bättre arbetsmiljö för sina anställda och för resenärerna i Stockholms tunnelbana. Vi arbetar förebyggande i MTRs byggnader och kontor samt sanerar befintligt fågelträck som ett led i MTRs höga ambitioner för en trivsammare tunnelbana.

"“Vårt mål är att skapa en tunnelbana i världsklass för vi vet hur viktig den är för alla som reser med den varje dag.”"

MTR:s hemsida

Strukton Rail AB